Nej snímek z Erasmu – hlasujte ve fotosoutěži

Balóny v Cappadonii, foto Jan Petr.jpg
Balóny v Cappadocii (Turecko), foto Jan Petr

Do úterý můžete dát svůj hlas snímkům, které ilustrují, jak studenti prožívali svůj pobyt v zahraničí na Erasmu.

Soutěž Můj Erasmus vyhlásily pro své studenty ekonomická fakulta a fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická. Celkem soutěží z obou fakult téměř šedesátsnímků ve dvou kategoriích: Lidé mého Erasmu a Krajina mého Erasmu. Zvláštní soutěžní kategorií jsou postery shrnující studijní pobyt v zahraničí – těch se do soutěže sešlo16.

„Chtěli jsme na fakultách přispět k vyburcování cestovatelského ducha našich studentů a podpořit dobrou myšlenku programu mobilit studentů Erasmus+,“ shodují se proděkan ekonomické fakulty Jaroslav Demel a proděkan fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické Jiří Šmída.

Výstava soutěžních snímků a posterů je ve foyer univerzitní auly. Dnes a ještě zítra do 14.00 hodin tam bude také hlasovací box, kam můžete hodit lístek s označením svého nejoblíbenějšího záběru nebo posteru. Autoři tří nejúspěšnějších snímků z každé fakulty dostanou stipendium děkana.

-red-

 

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 383