Japonština, nebo angličtina? Nabídka jazykových kurzů na TUL

japonština.jpg
Start now! Foto: Wikimedia Commons

Do 15. února se mohou studenti i zaměstnanci univerzity přihlásit na jazykové kurzy, které zajišťuje Vnitřní jazyková škola TUL. Kromě nich se otvírají také kurzy angličtiny různých úrovní pouze pro zaměstnance a doktorandy.

V nabídce kurzů pro zaměstnance a studenty Technické univerzity v Liberci je němčina, angličtina, francouzština, španělština, italština a ruština. Novinkou, se kterou začala Vnitřní jazyková škola TUL v tomto akademickém roce, je japonština – v nabídce je kurz pro začátečníky a navazující kurz pro falešné začátečníky, kteří měli japonštinu už v zimním semestru. Přihlášky posílejte do 15. února Šárce Doubravové na sarka.doubravova@tul.cz.

Kromě těchto kurzů nabízí Vnitřní jazyková škola TUL kurzy angličtiny úrovně A1 až C2 pro zaměstnance a doktorandy. Přihlášky přijímá Marie Židů na marie.zidu@tul.cz také do 15. února.

Výše poplatku za kurz se podle účastníků pohybuje v rozmezí 1.000 až 1.500 Kč za 12 bloků výuky.  Výuka v letním semestru začíná 27. února, harmonogram kurzů a další podrobnosti najdete v příloze tohoto článku.

-red-

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 385