TULBand zve na natáčení svého «živáku»

Univerzitní bigband zve na přelomovu akci své historie – koncert, na kterém se bude nahrávat zvukový záznam. Koná se ve čtvrtek 1. června od 18.00 hodin v univerzitní aule.

TULBand za šest let své existence vypiloval slušný repertoár a stal se tělesem se stabilizovanou sestavou, zázemím i technickou podporou a chce to oslavit.

„Z počáteční nuly jsme dospěli do počtu 60 písní v našem repertoáru a další postupně přibývají. Máme šest zpěváků a nespočet instrumentálních sólistů! Po hudební a umělecké stránce kapela vyrostla na úroveň, kterou v roce 2011 nejenom nikdo neočekával, ale o které se ještě dlouho poté ani nesnilo,“ říká vedoucí a dirigent big bandu Michal Kašpárek a dodává:

„Na závěr nejenom letošní úspěšné sezóny ale celé ,počáteční‘ etapy existence projektu s názvem TULBand vás zveme na výjimečnou událost v naší dosavadní historii: TULBand LIVE bude veřejný koncert univerzitního big bandu s profesionálním zvukovým záznamem.“

Univerzitní big band slibuje zahrát to nejzajímavější ze svého repertoáru. Všichni jsou srdečně zváni.

Více zde.

-red-

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

dfsf.jpg

Novou kvestorkou TUL je Martina Froschová

Absolventka naší ekonomické fakulty působila posledních 14 let na pozici asistentky kvestora Technické univerzity v Liberci. Zná tedy velmi dobře univerzitní prostředí i příslušnou legislativu.

15. 3. 2024 | Lidé | 536