Liberec Nature Run tentokrát i s kategorií Běh o pohár rektora

44332592695_a166c6a1f8_b.jpg
»Byla to fuška!« »Jo, a příště to bude zas o rok těžší.« Foto: Liberec Run Czech 2018

Do Liberce se po loňské úspěšné premiéře vrací běžecký závod Liberec Nature Run 2019, novinkou je 22km Běh o pohár rektora TUL. Registrace je už spuštěna.

Na trasu libereckého závodu z populární běžecké série RunCzech vyrazilo loni přes 2600 běžců. Stejné trasy čekají na závodníky i letos, tedy 12 km ke kamenolomu v Ruprechticích a zpět před libereckou radnici nebo 22 km, kdy běžci od kamenolomu zamíří dále do Jizerských hor k přehradě na Černé Nise a zpět.

Připraven je opět i rodinný okruh na 2,5 kilometru.

Novinkou letošního, druhého, ročníku je kategorie Běh o pohár rektora, která se poběží na 22km trase.

Loni ji nejrychleji zaběhl Vít Pavlišta, za necelou 1 h 20 minut, mezi ženami byla nejrychlejší Zuzana Kocumová, která 22km trasu zvládla těsně pod 1 h a 40 minut. Tihle dva (na fotografii si gratulují v cíli) se snad do kategorie Běh o pohár rektora nepřihlásí a zůstanou věrni své kategorii hlavního běhu.

Běh o rektorský pohár je výzvou především pro všechny studenty, zaměstnance a přátele Technické univerzity v Liberci.

Druhý ročník závodu Liberec Nature Run se běží 5. října 2019 a registrace do všech kategorií je už otevřena. Sledujte web Liberec Nature Run 2019.

-pir-

Další články v rubrice

sadsa.jpg

Změnila se za posledních 100 let kondice našich dětí? Zopakujeme unikátní měření tělesné zdatnosti českých a slovenských dětí z roku 1923

Přesně před sto lety zorganizovali otec a syn Roubalovi unikátní šetření tělesné vyspělosti v československých školách. Do výzkumu zahrnuli náctileté ze skoro 100 středních škol po celém tehdejším Československu. Unikátní šetření během letošního...

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce