Univerzitní Gladiátor roku 2019 je náš student

Ondřej Petiška z EF nebyl jen jedním ze 100 studentských závodníků akademického překážkového běhu Gladiator Race, byl tím nejlepším.

Premiéra Akademického mistrovství České republiky v překážkovém běhu Gladiator Race se konala poslední březnovou neděli v Hradci Králové. Na start 5,5 km dlouhé trasy s více než dvaceti silovými, technickými, vodními i dovednostními překážkami se vydalo na 100 studentů z celé republiky. Nejlépe si s tratí poradil Ondřej Petiška z Ekonomické fakulty TUL.

Celkově ve všech i „neakademických“ kategoriích závodu startovalo více jak 1000 závodníků, 13 z nich z naší univerzity.

Ondřej Petiška získal nejen titul Akademického mistra ČR, stal se i vítězem v absolutním pořadí závodníků všech kategorií.

Do první třicítky se ve studentské kategorii z TUL probojovali také další závodníci: Petr Novák (14.), Vladimír Křivský (16.), Tomáš Janeček (22.), Adam Vašíček (25.), Lukáš Pelc (26.), Ondřej Pilař (27.) a Patrik Sedláček (28). Skvělé výkony předvedli také Jan Hartig (33.) a Petr Zákravský (59.)

V kategorii žen se nejvíce dařilo Michaele Petržílkové, která vybojovala 6. místo. Mezi nejlepšími 30 akademičkami figurovaly také Kateřina Blatoňová (12.) a Emilie Hořejší (30.).

Gladiátorovi roku 2019 gratulujeme!

-red-

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 382