Open party odstartuje sportovní semestr

lektorka Jumping.jpg
Přidáte se?

Ve středu 8. října mohou studenti ochutnat ze sportovní nabídky Akademického sportovního centra. Open party začíná v 17.00 hodin v hale na Harcově.

Na programu středečního večera jsou ukázkové lekce Jumpingu, Dance aerobiku, Bosu a dalších. Studenti mohou rovněž zdarma navštívit posilovnu a saunu. Novinkou letošní sezóny sportů v hale na Harcově bude cvičení na TRX. Na ukázkové cviky ve středu večer také dojde.

Součástí Open Party bude také prodej permanentek na sporty a pravidelné aktivity. Středeční program zakončí losování tomboly o příjemné ceny, mezi které budou patřit právě i permanentky na deset vstupů.

Permanentky si však můžete zajít koupit do haly již nyní, až do středy 8. října je navíc můžete získat o stokorunu levněji.

I když Open Party připadá na středu příští týden, haly na Harcově budou v plném provozu včetně pravidelných aktivit již od pondělí 6. října. Posilovna se otvírá již dnes v 16.00 hodin.

Veškeré informace o aktivitách Akademického sportovního centra naleznete na webových stránkách: www.ktv.tul.cz nebo na facebooku: Katedra tělesné výchovy TUL - ASC.

-red-

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 392