Sportovcem roku TUL je Milan Myšík

Milan Myšík si jde pro ocenění Sportovec roku TUL 2017.jpg
Milan Myšík si jde pro ocenění Sportovec roku TUL 2017

Na Sportovním plese Technické univerzity v Liberci byl v sobotu 24. února vyhlášen Sportovec roku naší univerzity pro rok 2017.

Členové katedry tělesné výchovy zvolili za nejlepšího sportovce uplynulého roku Milana Myšíka, který závodí na kole v disciplíně enduro.

Milan Myšík (*1993, Benešov nad Ploučnicí), student 5. ročníku rekreologie na FP TUL, loni obsadil 4. místo na závodě Cardrona Enduro / Nový Zéland, 3. místo na Central European Enduro series, 2. místo na MČR, získal také ocenění druhý nejlepší Čech ve Světovém poháru a 1. místo v závodě Marosana End Of The Season – Japan Downhil.

„Gratulujeme Milanovi k zisku tohoto ocenění a přejeme mu mnoho úspěchů i v nadcházejícím roce,“ dodává za organizátory plesu a ankety, společnost LifeFactory, Petr Chvojka.

Ke gratulaci se přidává i redakce T-UNI.

-red-

Foto: LifeFactory

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 391