Pořádáme tenisový kemp

Především pro děti zaměstnanců a v případě volných míst i pro další zájemce. Tenisový kemp se koná v termínu 27.–31. srpna 2018 na univerzitních kurtech na Harcově (Na Hrázi).

Tábor je ideální pro začátečníky a mírně pokročilé ve věku od 6 do 14 let. Rakety a míče, pokud hráči nemají vlastní, dostanou.

Kromě tenisu si děti jako doplňkovou pohybovou aktivitu zahrají minigolf, beachvolejbal a další. Tenisový camp TUL je organizovaný přednostně pro děti zaměstnanců TUL a v daném týdnu bude probíhat od 8.30 do 16.00 hodin.

Cena kempu činí 1.500 Kč a zahrnuje vedle zajištění programu také obědy v menze Harcov a pitný režim po celý den.

Další informace ke kurzu obdržíte od Jindřicha Martince po předběžné přihlášce na: jindrich.martinec@volny.cz nebo na tel.: 602 711 475.

Přihlášky posílejte do 17. srpna 2018, max. počet účastníků je 20.

Kurty pro zaměstnance a studenty zdarma

Univerzitní kurty v ulici Na Hrázi jsou po celé léto až do 15. října pro studenty a zaměstnance univerzity přístupné zdarma. A to v čase od 8.00 do 20.00 hodin. Rezervace kurtů je možná opět přes pana Martince. K dispozici je i zázemí se sprchami, rakety a míče si musí hráči přinést.

-red-

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 385