Pořádáme tenisový kemp

Především pro děti zaměstnanců a v případě volných míst i pro další zájemce. Tenisový kemp se koná v termínu 27.–31. srpna 2018 na univerzitních kurtech na Harcově (Na Hrázi).

Tábor je ideální pro začátečníky a mírně pokročilé ve věku od 6 do 14 let. Rakety a míče, pokud hráči nemají vlastní, dostanou.

Kromě tenisu si děti jako doplňkovou pohybovou aktivitu zahrají minigolf, beachvolejbal a další. Tenisový camp TUL je organizovaný přednostně pro děti zaměstnanců TUL a v daném týdnu bude probíhat od 8.30 do 16.00 hodin.

Cena kempu činí 1.500 Kč a zahrnuje vedle zajištění programu také obědy v menze Harcov a pitný režim po celý den.

Další informace ke kurzu obdržíte od Jindřicha Martince po předběžné přihlášce na: jindrich.martinec@volny.cz nebo na tel.: 602 711 475.

Přihlášky posílejte do 17. srpna 2018, max. počet účastníků je 20.

Kurty pro zaměstnance a studenty zdarma

Univerzitní kurty v ulici Na Hrázi jsou po celé léto až do 15. října pro studenty a zaměstnance univerzity přístupné zdarma. A to v čase od 8.00 do 20.00 hodin. Rezervace kurtů je možná opět přes pana Martince. K dispozici je i zázemí se sprchami, rakety a míče si musí hráči přinést.

-red-

Další články v rubrice

Florbalisté-2.jpg

Florbalisté z TUL jsou poprvé v historii akademickými mistry

Mimořádného historického úspěchu dosáhl v minulém týdnu florbalový tým Technické univerzity v Liberci (TUL), když na Českých akademických hrách (ČAH) vybojoval zlatou medaili. Titul akademického mistra České republiky jen potvrzuje skvělou sezonu...

13. 9. 2023 | Sport | 228

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

dfsf.jpg

Novou kvestorkou TUL je Martina Froschová

Absolventka naší ekonomické fakulty působila posledních 14 let na pozici asistentky kvestora Technické univerzity v Liberci. Zná tedy velmi dobře univerzitní prostředí i příslušnou legislativu.

15. 3. 2024 | Lidé | 543