Lístky na univerzitní ples jsou v prodeji

Ples zahájí v sobotu 30. března 2019 v Domě kultury Liberec ve 20.00 hodin TULBand. Vstupenky do hlavního sálu a na balkon budou v prodeji od zítra, lístky do dalších sektorů můžete kupovat online již teď.

Je to už 19. ples naší školy a tradičně ho pořádá Studentská unie TUL. V její kanceláři v suterénu budovy F1 můžete také zítra (ve středu 9. ledna) od 14.00 do 16.00 hodin koupit lístky do hlavního sálu a na balkon. Další prodejní dny jsou vždy ve středu, tedy 16. ledna, 23. ledna a 30. ledna vždy od 14.00 do 16.00 hodin.

Do přísálí, a galerií můžete kupovat lístky již nyní online přes síť smsticket.cz.

„Plesový večer zahájí na hlavním podiu univerzitní TUL Band, který vystřídá mladá a energická kapela Koneckonců a celý večer završí rockové melodie v podání kapely Starwalk. Pro milovníky moderních tanečních rytmů je připraven DJ Pavel Baláž. Celý večer zpestří rovněž taneční a akrobatická vystoupení a chybět nebude ani bohatá tombola,“říká za Studentskou unii hlavní organizátor plesu Daniel Šimek.

-pir-

Možná Vás bude zajímat
Web univerzitního plesu

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_5907-2.jpg

Významnou pražskou památku už čistí světlo

Oči tisíců turistů se už nemusejí dívat na nevzhledný zelený biofilm vrostlý do zdiva Malostranské mostecké věže Karlova mostu na levém břehu Vltavy. Zdivo prošlo v zasažených místech důkladnou očistou a dál už se bude čistit samo. Díky slunečním...

25. 3. 2024 | Věda a výzkum | 370