JobTUL Days no. 2. Rezervujte si termín 6. listopadu 2024

Loni si velkou pozornost vysloužila přednáška zakladatele a CEO úspěšného start-upu Tanganica Filipa Svárovského.
Loni si velkou pozornost vysloužila přednáška zakladatele a CEO úspěšného start-upu Tanganica Filipa Svárovského.

První ročník veletrhu JobTUL Days byl velmi úspěšný, a tak jsme se s chutí pustili do příprav dalšího. V tuto chvíli máme termín a více než čtyři desítky registrovaných firem napříč obory. JobTUL Days budou opět největším veletrhem pracovních příležitostí v regionu.

Druhý ročník pracovního veletrhu uspořádáme v osvědčeném formátu. Před aulou a před menzou budou stánky, na nichž se budou prezentovat firmy a opět se připravují praktické workshopy, soutěž a další bohatý doprovodný program.

„Rádi bychom na akci pozvali všechny zájemce z TUL, studující, kteří ještě nemají úplně jasno v otázce svého budoucího uplatnění, ale i ostatní, kteří hledají inspiraci, chtějí poznat současné zaměstnavatele nebo poznat nejnovější trendy, které firmy svým zaměstnancům nabízejí. Součástí JobTUL Days budou přednášky inspirativních osobností a kariérové poradenství nebo možnost individuálních konzultací se zástupci firem. Program koncipujeme tak, aby studentům i absolventům co nejvíce pomohl na startu jejich profesní kariéry,“ říká prorektorka pro rozvoj TUL Lenka Burgerová. 

Program se v těchto dnech ladí a na přednášky hostů včas upozorníme. V tuto chvíli je jisté, že k nám opět přijedou desítky firem, aby studentům a absolventům nabídly práci, stáž, praxi, spolupráci na závěrečných pracích, trainee program nebo jinou formu spolupráce. 

„V tuto chvíli se zaregistrovalo už  přes 40  firem a další přibývají. Jsou to opět společnosti napříč obory od výroby a IT přes služby až po logistiku, finančnictví nebo textil a stavebnictví. Portofolio firem a institucí na letošních JobTUL Days bude opět široké a inspiraci v něm jistě najdou studující  ze všech našich fakult,“ říká Hana Trávníčková, která je koordinátorkou JobTUL Days 2024. 

„Je naší ambicí poskytnout studentům ten nejlepší servis v oblasti kariérového růstu už během studia, aby měli rychlejší a snazší start do života, až opustí s diplomem v ruce brány TUL. A veletrh JobTUL Days by měl být vlajkovou lodí těchto ambicí. Loňský ročník se v tomto ohledu vydařil a studenti i firmy byli velice spokojeni,“ říká prorektorka TUL Kateřina Maršíková za Kariérové centrum TUL, pod kterým funguje také univerzitní kariérový portál JobTUL.cz

Radek Pirkl

Web veletrhu JobTUL Days 2024

Další články v rubrice

v - kopie.jpg

Kniha Nanovlákna získala Cenu Josefa Hlávky

»Co je nano, si myslí, že ví každý, ale skutečná odbornost je v této knize,« řekl o publikaci, která je v českém kontextu ojedinělá, člen hodnotícího výboru profesor Karel Rohlena. Cenu si včera na zámku v Lužanech převzal profesor David Lukáš s...

18. 6. 2024 | Události | 386

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

Loni si velkou pozornost vysloužila přednáška zakladatele a CEO úspěšného start-upu Tanganica Filipa Svárovského.

JobTUL Days no. 2. Rezervujte si termín 6. listopadu 2024

První ročník veletrhu JobTUL Days byl velmi úspěšný, a tak jsme se s chutí pustili do příprav dalšího. V tuto chvíli máme termín a více než čtyři desítky registrovaných firem napříč obory. JobTUL Days budou opět největším veletrhem pracovních...

6. 6. 2024 | Události | 205