Jsme na liberecké Educe, navštivte náš stánek!

IMG_5149-2.jpg
Stánek Technické univerzity v Liberci na veletrhu Educa Expo v Home Credit Aréně nepřehlédnete. Foto: Adam Pluhař

Nepřehlédnutelný stánek Technické univerzity v Liberci právě svítí na výstavní ploše veletrhu Educa Expo v Liberecké Home Credit Aréně a žádného zájemce o studium nenechá odejít bez informací. Přijďte nás navštívit také!

Univerzitní reklamní předměty mizí rychlým tempem, ale do sobotního konce veletrhu nám určitě nedojdou. A naše hostesky jsou také v dobré formě, takže hlas určitě neztratí. Řeknou vám vše potřebné, co potřebujete vědět o pestrém studiu u nás. A to, co nemůžeme předat během rozhovoru, můžete brzy vidět na vlastní oči. Zapište si proto do kalendářů celouniverzitní den otevřených dveří, který letos pořádáme 23. listopadu. „Educa Expo je tradiční a komplexní akcí zaměřenou na vzdělávání, proto na ní TUL jako významná instituce nemůže chybět. Chceme být v kontaktu s mladými lidmi z regionu a dostávat se jim do povědomí už v momentě, kdy si vybírají střední školu,“ říká Marta Urbanová, vedoucí Oddělení komunikace a marketingu Technické univerzity v Liberci.

 

Spolu s námi se na veletrhu od čtvrtka do soboty představuje na šest desítek škol a přes padesát firem nejen z Libereckého kraje. Veletrh začíná každý den v 9:00. Brány Home Credit Arény se ve všední dny zavírají v 18:00, v sobotu ve 13:00.

Educa Expo je jedním z největších veletrhů vzdělávání a pracovních příležitostí v České republice a je stěžejní součásti Educa Week. K němu patří nejrůznější doplňkové akce nebo přednášky. Ty se konaly i na TUL. Letos jsme přivítali Jaroslava Špačka, znalce etikety a někdejšího poradce prezidenta Václava Havla a youtubera Karla Kováře alias Kovyho. S oběma na T-UNI přineseme rozhovory.

Kompletní program Educa Week najdete na webu.

Sledujte také Facebook nebo LinkedIn.

Adam Pluhař

Další články v rubrice

20240921_092645-2.jpg

Višňová se z povodní vzpamatovala i díky pomoci z TUL

Sedmnáct dobrovolníků z naší univerzity pomáhalo uklízet spoušť, kterou ve Višňové na Frýdlantsku způsobila zářijová povodeň. Dobrovolníci vyslyšeli výzvu Katedry tělesné výchovy a sportu Fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické TUL, jež...

27. 9. 2024 | Události | 275

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

IMG_4707-4.jpg

Motorkáře pomůže vycvičit neuronová síť

Smutná data hovoří jasně – Česko patří v evropském srovnání v počtu usmrcených motorkářů na milion obyvatel k zemím s nejčernější bilancí. A vědci z TUL nyní chtějí spolu s Asociací autoškol České republiky a Asociací polygonů Autoklubu ČR pomoci...

2. 10. 2024 | Věda a výzkum | 390