Bakalaureáty budou v »enku« ještě týden

Bakalaureáty květen 2019. Foto KDE FT TUL (13).jpg
Za pár minut začínáme. Bakalaureáty 2019

Výstavu absolventských prací studentů katedry designu fakulty textilní můžete v jablonecké Galerii N vidět do středy 22. května.

Vystavují se oděvy, gobelíny, šperky a sklo, jsou to práce skoro tří desítek studentů závěrečného ročníku textilního a oděvního ateliéru a sklářského a šperkařského ateliéru. Vernisáž tradiční výstavy i s módní přehlídkou se konala v úterý 7. května, výstavu můžete navštívit do středy 22. května.

„Je to okamžik ,sklizněʻ, kdy se završuje úsilí studentů i pedagogů katedry designu Fakulty textilní TUL. Právě energie, vnitřní motivace a výsledky pedagogů se již přes 25 let zhodnocují v práci se studenty a čerstvě také umožnily celé fakultě získat akreditace všech studijních oborů na dalších 10 let!“ řekla při zahájení výstavy děkanka fakulty textilní Jana Drašarová a dodává:

„Pro mě osobně je sdílení tohoto okamžiku velkou odměnou i motivací do dalšího období. Přeju studentům úspěch u státnic a pedagogům děkuji za jejich tvůrčí aktivity.“

Fakultní Galerie N sídlí v Jablonci nad Nisou v Jehlářské ulici, hned vedle divadla. Otevřeno má od úterý do pátku, vždy od 13.00 do 17.00 hodin a vstup je zdarma.

-red-
Foto: Anna Kopková

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

dfsf.jpg

Novou kvestorkou TUL je Martina Froschová

Absolventka naší ekonomické fakulty působila posledních 14 let na pozici asistentky kvestora Technické univerzity v Liberci. Zná tedy velmi dobře univerzitní prostředí i příslušnou legislativu.

15. 3. 2024 | Lidé | 541