Lístky na univerzitní ples jsou v prodeji

Ples zahájí v sobotu 30. března 2019 v Domě kultury Liberec ve 20.00 hodin TULBand. Vstupenky do hlavního sálu a na balkon budou v prodeji od zítra, lístky do dalších sektorů můžete kupovat online již teď.

Je to už 19. ples naší školy a tradičně ho pořádá Studentská unie TUL. V její kanceláři v suterénu budovy F1 můžete také zítra (ve středu 9. ledna) od 14.00 do 16.00 hodin koupit lístky do hlavního sálu a na balkon. Další prodejní dny jsou vždy ve středu, tedy 16. ledna, 23. ledna a 30. ledna vždy od 14.00 do 16.00 hodin.

Do přísálí, a galerií můžete kupovat lístky již nyní online přes síť smsticket.cz.

„Plesový večer zahájí na hlavním podiu univerzitní TUL Band, který vystřídá mladá a energická kapela Koneckonců a celý večer završí rockové melodie v podání kapely Starwalk. Pro milovníky moderních tanečních rytmů je připraven DJ Pavel Baláž. Celý večer zpestří rovněž taneční a akrobatická vystoupení a chybět nebude ani bohatá tombola,“říká za Studentskou unii hlavní organizátor plesu Daniel Šimek.

-pir-

Možná Vás bude zajímat
Web univerzitního plesu

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce

dfsf.jpg

Novou kvestorkou TUL je Martina Froschová

Absolventka naší ekonomické fakulty působila posledních 14 let na pozici asistentky kvestora Technické univerzity v Liberci. Zná tedy velmi dobře univerzitní prostředí i příslušnou legislativu.

15. 3. 2024 | Lidé | 540