Japonština, nebo angličtina? Nabídka jazykových kurzů na TUL

japonština.jpg
Start now! Foto: Wikimedia Commons

Do 15. února se mohou studenti i zaměstnanci univerzity přihlásit na jazykové kurzy, které zajišťuje Vnitřní jazyková škola TUL. Kromě nich se otvírají také kurzy angličtiny různých úrovní pouze pro zaměstnance a doktorandy.

V nabídce kurzů pro zaměstnance a studenty Technické univerzity v Liberci je němčina, angličtina, francouzština, španělština, italština a ruština. Novinkou, se kterou začala Vnitřní jazyková škola TUL v tomto akademickém roce, je japonština – v nabídce je kurz pro začátečníky a navazující kurz pro falešné začátečníky, kteří měli japonštinu už v zimním semestru. Přihlášky posílejte do 15. února Šárce Doubravové na sarka.doubravova@tul.cz.

Kromě těchto kurzů nabízí Vnitřní jazyková škola TUL kurzy angličtiny úrovně A1 až C2 pro zaměstnance a doktorandy. Přihlášky přijímá Marie Židů na marie.zidu@tul.cz také do 15. února.

Výše poplatku za kurz se podle účastníků pohybuje v rozmezí 1.000 až 1.500 Kč za 12 bloků výuky.  Výuka v letním semestru začíná 27. února, harmonogram kurzů a další podrobnosti najdete v příloze tohoto článku.

-red-

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce