Univerzitní Gladiátor roku 2019 je náš student

Ondřej Petiška z EF nebyl jen jedním ze 100 studentských závodníků akademického překážkového běhu Gladiator Race, byl tím nejlepším.

Premiéra Akademického mistrovství České republiky v překážkovém běhu Gladiator Race se konala poslední březnovou neděli v Hradci Králové. Na start 5,5 km dlouhé trasy s více než dvaceti silovými, technickými, vodními i dovednostními překážkami se vydalo na 100 studentů z celé republiky. Nejlépe si s tratí poradil Ondřej Petiška z Ekonomické fakulty TUL.

Celkově ve všech i „neakademických“ kategoriích závodu startovalo více jak 1000 závodníků, 13 z nich z naší univerzity.

Ondřej Petiška získal nejen titul Akademického mistra ČR, stal se i vítězem v absolutním pořadí závodníků všech kategorií.

Do první třicítky se ve studentské kategorii z TUL probojovali také další závodníci: Petr Novák (14.), Vladimír Křivský (16.), Tomáš Janeček (22.), Adam Vašíček (25.), Lukáš Pelc (26.), Ondřej Pilař (27.) a Patrik Sedláček (28). Skvělé výkony předvedli také Jan Hartig (33.) a Petr Zákravský (59.)

V kategorii žen se nejvíce dařilo Michaele Petržílkové, která vybojovala 6. místo. Mezi nejlepšími 30 akademičkami figurovaly také Kateřina Blatoňová (12.) a Emilie Hořejší (30.).

Gladiátorovi roku 2019 gratulujeme!

-red-

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce