Open party odstartuje sportovní semestr

lektorka Jumping.jpg
Přidáte se?

Ve středu 8. října mohou studenti ochutnat ze sportovní nabídky Akademického sportovního centra. Open party začíná v 17.00 hodin v hale na Harcově.

Na programu středečního večera jsou ukázkové lekce Jumpingu, Dance aerobiku, Bosu a dalších. Studenti mohou rovněž zdarma navštívit posilovnu a saunu. Novinkou letošní sezóny sportů v hale na Harcově bude cvičení na TRX. Na ukázkové cviky ve středu večer také dojde.

Součástí Open Party bude také prodej permanentek na sporty a pravidelné aktivity. Středeční program zakončí losování tomboly o příjemné ceny, mezi které budou patřit právě i permanentky na deset vstupů.

Permanentky si však můžete zajít koupit do haly již nyní, až do středy 8. října je navíc můžete získat o stokorunu levněji.

I když Open Party připadá na středu příští týden, haly na Harcově budou v plném provozu včetně pravidelných aktivit již od pondělí 6. října. Posilovna se otvírá již dnes v 16.00 hodin.

Veškeré informace o aktivitách Akademického sportovního centra naleznete na webových stránkách: www.ktv.tul.cz nebo na facebooku: Katedra tělesné výchovy TUL - ASC.

-red-

Další články v rubrice

Florbalisté-2.jpg

Florbalisté z TUL jsou poprvé v historii akademickými mistry

Mimořádného historického úspěchu dosáhl v minulém týdnu florbalový tým Technické univerzity v Liberci (TUL), když na Českých akademických hrách (ČAH) vybojoval zlatou medaili. Titul akademického mistra České republiky jen potvrzuje skvělou sezonu...

13. 9. 2023 | Sport | 234

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce